سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: فردا هم سبک بازی همیشگی را خواهیم داشت و با وجود صعود هر دو تیم اما اول شدن در گروه موضوع مهمی است و برای آن مهیا میشویم.
به گزارش استقلال نیوز، دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبریپیش از دیدار مقابل کره جنوبی، صحبت هایی را عنوان کرد که در ادامه می خوانید:
* پس از قطعی شدن صعود ایران به جام جهانی میتوان توقع انجام یک بازی تدافعی در زمین کره را از ایران داشت؟
واقعا اینطور فکر میکنید که ما بازی تدافعی انجام داده باشیم؟ من اینطور فکر نمیکنم. فردا هم سبک بازی همیشگی را خواهیم داشت و با وجود صعود هر دو تیم اما اول شدن در گروه موضوع مهمی است و برای آن مهیا میشویم. برای این بازی خوب آماده شدیم. بازیکنان مهمی را از دست دادیم و علاوه بر آن جت لگ و اضافه شدن بازیکنان ظرف دیروز و امروز به سایر مشکلات اضافه شده است اما با وجود همه این مشکلات کیفیت خودمان را در بازیهای قبلی هم نشان دادیم و این موارد برای نخستین بار نیست که پیش آمده است.
* برنامه شما برای مهار بازیکنانی نظیر سون که در بازی دور رفت توانست به ایران گل بزند چیست؟
از کیفیت بازیکنان لژیونر کره باخبر هستیم، اما برای آن آماده شدیم و سعی میکنیم کمترین فضا را در اختیارشان بگذاریم. بازیکنان کره قابل احترام هستم، ولی ما هم بازیکنان شاغل در اروپا و با کیفیتی را در اختیار داریم.
* غیبت بازیکنانی نظیر طارمی و جهانبخش؟
البته که بازیکنان مهم و بسیار ارزشمندی هستند، اما به این معنی نیست که بازیکنان لازم برای بازی فردا را در اختیار نداریم. همانطور که در بازی مقابل عراق نیز شش بازیکن را به دلیل کرونا در اختیار نداشتیم اما بازی را به نفع خودمان به اتمام رساندیم.
مطالب مرتبط:
انتخابی جام جهانی 2022 قطر/ برتری ده نفره مقابل امارات؛ به یزدانی ۱۰ دقیقه بازی رسید!
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.