در سیدبندی قرعهکشی ۴۰ تیم برتر آسیا، برای حضور در دور دوم جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و جام ملتهای ۲۰۲۳ تیم ملی ایران در گلدان نخست قرار گرفت.
به گزارش استقلال نیوز، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC، امروز سیدبندی قرعهکشی دور دوم مرحله انتخابی جام جهانی 2022 قطر و جام ملتهای آسیای 2023 را اعلام کرد که طی آن، تیم ملی فوتبال ایران در گلدان نخست در کنار تیمهای ملی ژاپن، کره جنوبی، استرالیا، قطر، امارات، عربستان سعودی و چین قرار گرفته است.
این بدان معناست که شاگردان مارک ویلموتس در اولین تلاش خود برای رسیدن به دوره بعدی انتخابی جام جهانی و جام ملتها، با هیچیک از این تیمها روبهرو نخواهند شد.یکی از مدعیان اصلی قهرمانی، در سید اول این رقابت ها قرار گرفت.
* سیدبندی دومین دور از مرحله انتخابی جام جهانی 2022 و جام ملتهای آسیای 2023
گلدان یک: ایران، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا، قطر، امارات، عربستان سعودی و چین
گلدان دو: عراق، ازبکستان، سوریه، عمان، لبنان، قرقیزستان، ویتنام و اردن
گلدان سه: فلسطین، هند، بحرین، تایلند، تاجیکستان، کره شمالی، چین تایپه و فیلیپین
گلدان چهار: ترکمنستان، میانمار، هنگ کنگ، یمن، افغانستان، مالدیو، کویت و مالزی
گلدان پنجم: اندونزی، سنگاپور، نپال، کامبوج، بنگلادش، مغولستان، گوام و ماکائو یا سریلانکا
طبق اعلام AFC، این سیدبندی بر اساس آخرین ردهبندی فیفا در تاریخ 14 ژوئن سال 2019 صورت گرفته است. در این سیدبندی تیمهای بنگلادش، کامبوج، گوام، مالزی و مغولستان تیمهای صعود کرده از دور اول مرحله انتخابی هستند. نتیجه جدال تیمهای ماکائو و سریلانکا هم هنوز در دست بررسی است.
بازیهای دور دوم مرحله مقدماتی جام جهانی 2022 قطر، در قالب هشت گروه پنج تیمی برگزار میشود. آغاز این رقابتها پنجم سپتامبر 2019 (14 شهریور 1395) و پایان آن 14 ژوئن سال 2020 (24 خرداد) خواهد بود.
از هر گروه صدرنشین به دور سوم مرحله انتخابی جام جهانی 2022 صعود میکند و چهار تیم دوم برتر نیز به آنها اضافه خواهند شد تا مجموعاً 12 تیم به دور پایانی مرحله انتخابی راه پیدا کنند.
همچنین 24 تیم بعدی که بهترین نتایج را کسب کرده باشند نیز در یک تورنمنت جداگانه با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت تا 12 تای آنها هم جواز حضور در جام ملتهای آسیای 2023 چین را کسب کنند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.