معاون ورزشی باشگاه استقلال گفت: با تسویه حساب با تمامی طلبکاران خطر حذف از آسیا دیگر استقلال را تهدید نخواهد کرد.
به گزارش استقلال نیوز، علی خطیر معاون ورزشی باشگاه استقلال در گفت وگو با میزان، در مورد آخرین شرایط تسویه حساب با بازیکنان و مربیان طلبکار توضیحاتی داد که در ادامه می خوانید:
* خطر حذف استقلال از آسیا
چندی پیش اعلام شد که باشگاه استقلال به دلیل بدهیهایی که به بازیکنان و اعضای تیم فوتبال خود در گذشته داشته ممکن است از لیگ قهرمانان آسیا حذف شود اما خوشبختانه با کمک آقای فتحی و اعضای هیات مدیره و البته همکاری طلبکاران توانستیم تمامی بدهی های خود را تسویه کنیم.
* تسویه حساب با بیک زاده و حاج محمدی
دیگر هیچ مشکلی استقلال را برای حذف از اسیا تهدید نمیکند و باید از بیکزاده و امین حاجمحمدی تشکر کنم که از طلبهای میلیاردی خود گذشتند و به این ترتیب باعث شدند مشکل باشگاه استقلال برطرف شود.
به گزارش استقلال نیوز،مديران باشگاه استقلال كه تا تاريخ ٩ شهريور فرصت بررسى پرونده بدهى هاى شاكيان را داشتند در نهايت توانستند بخش زيادى از اين پرونده ها را با درایت و مدیریت صحیح امیر حسین فتحی مختومه کند تا دیگر فاجعه ای تازه گریبان هوادارن استقلال را نگیرد.
همچنين قرار است امروز بررسى پرونده جواد نكونام و ٢ بازيكن اسبق ديگر در دستور كار مديران استقلال قرار گيرد تا آبى پوشان قبل از تاريخ ٩ شهريور تمامى بدهى هاى خود را تسویه کنند.
اخبار مرتبط:
علی خطیر: هتلی وجود نداشت که رزرو کنیم! حتما آقایان با فراری رفته اند که نیم ساعته به جم رسیدند!
انتقاد علی خطیر از باشگاه پارس جنوبی جم/ شرایط میزبانی از ما مطلوب و استاندارد نبود
اختصاصی استقلال نیوز/ وقتی باشگاه پارس جم فرافکنی می کند؛ لطفا" مردم را احمق فرض نکنید!
اون که منصوریان بود چند سال سابقه درخشان با نفت تو لیگ نتونست کار خاصی واسه استقلال انجام بده ، حالا هم نوبت رو میخوان به نکونام بدن آدم فکر میکنه استقلال شده موش آزمایشگاهی فدراسیون .
امیدوارم فتحی اینجور قولی و نقشه ای رو نداشته باشه و گرنه روز از نو روزی از نو میشه و همه باید منتظر سفید شدن زودرس موهامون باشیم.