به گزارش استقلال نیوز انگار زرد بازی های رسانه های تیم دوم پایتخت همچنان جولان میدهند و این بار درج تیتر دروغین از طرف محمد نوازی!واکنش ایشان را به همراه داشت
به گزارش استقلال نیوز محمد نوازی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال مدعی شد: متاسفانه صبح امروز یکی از روزنامه های ورزشی جمله ای از قول من منتشر کرده است که به هیچ وجه صحت ندارد. من درمصاحبه خود چنین جمله ای را به زبان نیاوردم و برای من جای تعجب داشت که چرا مطلب نا گفته به عنوان مصاحبه از جانب من منتشر شده است.
او افزود: من یک استقلالی تمام عیار هستم و با فتخار سالها در این تیم بازی کردم و اکنون نیز با افتخار در کادر فنی تیم محبوبم حضور دارم. برای تک تک اعضای کادرفنی و به خصوص آقای مظلومی احترام قائلم و مطمئن هستم می توانیم در کنار یکدیگر به موفقیت دست یابیم.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.