مراسم جشن قهرمانی استقلال در جام حذفی در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش استقلال نیوز، مراسم جشن قهرمانی جام حذفی تیم فوتبال استقلال چهارشنبه شب با حضور مدیران باشگاه، مربیان، بازیکنان، پیشکسوتان و جمعی از هنرمندان در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
* قرار بود مراسم از ساعت 18:00 آغاز شود اما با تاخیر زیادی مراسم آغاز شد و بسیاری از مهمانان ساعتی را منتظر آغاز مراسم شدند.
* در این مراسم وینفر شفر، دستیارانش، بازیکنان، علی فرزند مرحوم منصور پورحیدری و پیشکسوتان حضور داشتند. در این مراسم خبری از خانواده مرحوم حجازی نبود.
* به مانند جشن قهرمانی پرسپولیس، محمدرضا احمدی مجری مراسم بود و ابراز امیدواری کرد که تیم استقلال در مراحل بعدی لیگ قهرمانان آسیا موفق باشد.
* رضا افتخاری مدیرعامل باشگاه استقلال اولین نفری بود که به روی سن آمد تا به سخنرانی بپردازد. او ضمن گرامی داشت یاد و خاطره مرحوم پورحیدری، حجازی، مظلومی، احدی و اکبر افتخاری، گفت:
از همه عواملی که باعث موفقیت استقلال در جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا شدند تشکر می کنم. خوشبختانه ما قرارداد شفر را تمدید کردیم و تیام و دستیاران شفر را هم نگه داشتیم.
* با وجود این که بنری برای خوشآمدگویی مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان در مراسم جشن قهرمانی استقلال دیده میشد اما خبری از وزیر ورزش نبود. این در حالی بود که وزیر ورزش در جشن قهرمانی پرسپولیس نیز شرکت نکرده بود.
* زمانی که صحنههایی از بازی استقلال و ذوبآهن پخش میشد به هنگام زدن گل دوم استقلال توسط تیام حاضرین برای او دست زدند.
* پژمان منتظری و امید ابراهیمی در این مراسم غایب بودند.
* وینفرد شفر اولین نفری بود که از استقلالیها روی سن آمد و صحبت کرد. او در بخشی از صحبتهایش گفت:
استقلال باشگاه بزرگ و یک برند است. برای بازی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا بیش از 200 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند، شاید اگر باشگاه کوچکی بودیم 150 هزار نفر میآمدند. باید از دستیارانم و پسرم تشکر کنم که زحمت کشیدند. یکسری کارشکنیها در خصوص پسرم به وجود آوردند اما ما کارمان را انجام دادیم.
* زمانی که احمدی مجری برنامه از اعضای هیئت مدیره و مدیران باشگاه استقلال خواست برای اهدای جوایز به روی سن بیایند خبری از حسن زمانی عضو هیئت مدیره استقلال نبود.
* زمانی که یکی از خبرنگاران مشغول اجرای سرود استقلال بود سانیاک و میگوئل روی صندلیهای خود به اجرای حرکات موزون پرداختند و نگاه همه را به خود جلب کردند. پس از پایان سرود احمدی به شوخی به حاضران گفت: اکنون متوجه شدم که چرا باشگاه استقلال متحول شده است!
* مهدی رحمتی به عنوان کاپیتان استقلال به روی سن آمد و برای حاضرین صحبت کرد:
جای یکسری افراد مانند منصور پورحیدری، مرحوم حجازی، مرحوم احدی و مظلومی خالی است. همچنین باید یادی از ساموئل عزیز بکنیم که وقتی خبر تصادف او را شنیدیم شوکه شدیم و بازیکنان تحت تاثیر این خبر بودند. او یک قهرمانی با استقلال دارد و جزئی از خانواده استقلال است.
قهرمانی جام حذفی هدیه کوچکی به هواداران است و انشالله فصل آینده قهرمانی لیگ برتر را با حضور 100 هزار نفر خواهیم گرفت.
* زمانی که از سانیاک و میگوئل خواسته شد که به روی سن بروند تا جوایز خود را بگیرند باز هم به حرکات موزون پرداختند که البته بازیکنان استقلال هم این دو را تحریک میکردند. احمدی مجری برنامه اعلام کرد که آیا این دوستان توجیه شدهاند یا نه؟
* خسرو حیدری و وریا غفوری با فرزندانشان به مراسم آمده بودند.
* زمانی که نام تیام برای گرفتن جایزهاش خوانده شد، حاضران به شدت او را تشویق کردند و او نیز به احساسات کسانی که تشویقش میکردند پاسخ داد.
* همه بازیکنان و مربیان برای گرفتن جوایز روی سن آمده بودند و کمبود جا باعث شده بود که یکسری از بازیکنان در گوشهای از سن قرار بگیرند.
* کلیپی از چهرههایی چون مرحوم پورحیدری، حجازی، احدی و مظلومی پخش شد که حاضران برای آنها کف زدند.
* بعد از اهدای جوایز و پاداشهای استقلالیها اکثر بازیکنان این تیم سالن را ترک کرده که این موضوع تعجب حاضرین را در پی داشت.
* این اتفاق در حالی رخ داد که محمدرضا احمدی چند بار تاکید کرد که مراسم بعد از اهدای پاداشها باز هم ادامه دارد اما در نهایت بازیکنان سالن همایشهای صدا و سیما را ترک کردند.
* از طرف اسپانسر باشگاه استقلال نفری 5 میلیون تومان پاداش نقدی، یک سیمکارت و یک حواله خرید تشک به بازیکنان اهدا شد ضمن آنکه قرار است طی روزهای آینده نفری 3 میلیون تومان نیز از طرف یکی از نزدیکان باشگاه به اعضای این تیم پرداخت شود که در مجموع این رقم معادل 8 میلیون پاداش نقدی برای قهرمانی در جام حذفی است.
* پاداش به بازیکنان استقلال با درخواست وینفرد شفر به صورت یکسان پرداخت شده و تمامی اعضای این تیم به یک اندازه هدیه جشن قهرمانی این تیم در جام حذفی را دریافت کردند.
خبرگزاری تسنیم
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.