مدافع جوان استقلال گفت: پس از سپری کردن مصدومیت ناشناخته با صلاحدید کادر فنی می توانم در فینال حذفی بازی کنم.
به گزارش استقلال نیوز، سیدمجید حسینی مدافع جوان استقلال در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال درباره آخرین وضعیت مصدومیت خود و فینال حذفی توضیحاتی داد. در ادامه متن این مصاحبه را می خوانید:
* مصدومیتم ناشناخته بود
خدا را شکر بعد از مصدومیت عجیبی که داشتم اکنون شرایط خوبی دارم. در این مدت خیلی سختی کشیدم زیرا این مصدومیت ناشناخته بود اما خدا را شکر که به تمرینات بازگشتم و بدون درد تمرین میکنم.
* حضور من در فینال حذفی بسته به نظر شفر دارد
حضور من در این بازی مشروط به نظر کادرفنی است و اگر ایشان بخواهد من در خدمت استقلال خواهم بود.
* به حواشی ایجاد شده توجه نداریم
ما به این حاشیهها توجهی نداریم و به دنبال این هستیم که در خرمشهر به میدان برویم و به بهترین شکل بازی کنیم. تمامی بازیکنان و کادرفنی خود را برای برد آماده کردند و تمام تلاش خود را می کنیم تا برنده زمین را ترک کنیم.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.