پس از بازی استقلال و پیکان هواداران استقلال با وجود پیروزی تیمشان به قضاوت بحث برانگیز اشکان خورشیدی اعتراض کردند.
به گزارش استقلال نیوز، در جریان نیمه دوم دیدار تیمهای استقلال تهران و پیکان تصمیمات اشکان خورشیدی داور مسابقه در چند صحنه باعث شد هواداران استقلال علیه داور بازی شعار بدهند.
* در یک صحنه علی قربانی در محوطه جریمه پیکان روی زمین افتاد، اما داور اعتقادی به پنالتی نداشت. این مسئله باعث شد تا هواداران استقلال شعارهای را نثار اشکان خورشیدی کنند.
* در یک صحنه شفر به تصمیم داور معترض شد که مجید جلالی با دست به شفر اعتراض که چرا بیجهت به داور معترض میشود.
* در یک صحنه فرشید اسماعیلی با بازیکن مقابل خود حرکت نکرد که همین مسئله باعث شد تا شفر به این بازیکن اعتراض کند.
* چو بازی علیه داور به حدی بود که هر تصمیم او با واکنش هواداران مواجه میشد.
* وحید طالبلو، دروازهبان پیشین استقلال که در ورزشگاه حضور داشت پیش از سوت پایان بازی استادیوم را ترک کرد.
* زمانی که داریوش شجاعیان اخراج شد از جایگاه روبهرو تصمیم به خروج از زمین گرفت و هواداران این بازیکن را تشویق کردند.
* هواداران استقلال در اقدامی عجیب از خورشیدی خواستند که داوری را کنار بگذارد.
* پس از پایان بازی شفر به سمت داوران رفت و مشخص نبود چه صحبتی بین آنها رد و بدل شد که سرمربی آبیپوشان از این اتفاق ناراحت شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.