بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: برخی از بزرگترها خواستند دیگر صحبت نکنم؛ فدراسیون فوتبال طرف کسی بود که برایشان منفعت داشت.
به گزارش استقلال نیوز، بهشاد یاورزاده در حاشیه تمرین امروز (دوشنبه) تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سؤال که چرا به یکباره از فوتبال ایران محو شد و چند سالی در لیگ تایلند بازی کرد، اظهار داشت: گفتنیها را پیش از این گفته بودم و برخی از بزرگترها از من خواستند دیگر صحبت نکنم. بارها به فدراسوین فوتبال، سازمان لیگ و حراست برای مسائلی که حاشیهساز شده بود، مراجعه کردیم، اما طرف ما نبودند. آنها طرف کسی بودند که برایشان منفعت داشته باشد.
وی افزود: بازیکن تا زمانی منفعت دارد که در اوج باشد و با او عکس گرفته و بگویند فلانی را ما آوردیم. زمانی که با او قرارداد میبندند، باید پولش را داده و حمایت روحی کنند، اما برای من این اتفاق نیفتاد، به همین دلیل، سرخورده شده بودم. پس از حضور در استقلال و استیلآذین، همه باشگاهها غیر مستقیم من را میخواستند و خواستار بستن قرارداد بودند، اما از جایی که نباید تماس گرفته میشد، تماس میگرفتند تا من نباشم.
بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: نمیتوانستم در منزل بنشینم و هنوز انرژی داشتم. برای اینکه نگویند فوتبالش در 30 سالگی تمام شد، راهی تایلند و سپس میانمار شدم. فوتبال برای من در ایران تمام شد، اما برای خوشحالی پدرم چند سال بازی کردم. در دو سه سال اخیر جایی بودم که بدقولی نمیدیدم، احترام بود و در زندگی خصوصی افراد سرک نمیکشیدند. با این وجود، برای فوتبالیست ایرانی، لیگ برتر و استقلال و پرسپولیس حس دیگری دارد.
یاورزاده در خصوص برنامهاش برای مربیگری در فوتبال گفت: دو سه هفته دیگر قصد دارم به آمریکا بروم تا دورههای مربیگری را گذرانده و آموزش برای بازیکنان 10،11 ساله را آغاز کنم. من خیلی جوان هستم و همانطوری که برای فوتبالیست شدن زمان نیاز است، میدانم باید چند سالی خاک مربیگری را بخورم. هدف کلیام بازگشت به ایران است تا به یک نحوی به فوتبالی ملی و استقلال کمک کنم. نسل جدیدی مانند منصوریان به فوتبال ما آمده و دیگر مربیان سنتی جایی ندارند. خوشحالم این نسلها حضور دارند، نه نسل سنتی که فیلتر خاصی دارند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.