حواشی دیدار ذوب آهن و استقلال

استقلالی ها به شدت نسبت به تصمیمات داور معترض هستند و هواداران این تیم هم با پرتاب بطری اعتراض خود را نشان دادند.

      

به گزارش استقلال نیوز، دیدار تیم های ذوب آهن اصفهان و استقلال(تاج) ایران از ساعت 19:00 امشب یکشنبه(26 اسفند 1403) از هفته بیست و سوم لیگ برتر فصل 1403/1404 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و با حضور هواداران دو تیم برگزار شد که در ادامه حواشی دیدار این دو تیم را می خوانید:

           

* ذوب‌آهن در این دیدار نفراتی مثل کمال کامیابی‌نیا، فریبرز گرامی، حمید طاهرخانی و سبحان خاقانی را به علت آسیب دیدگی در اختیار ندارد.

* مهرداد محمدی، محمدحسین اسلامی، آرمین سهرابیان و محمدحسین مرادمند 4 غایب استقلال در این دیدار هستند.

* در دقیقه 21 ماشاریپوف به دلیل برخورد با قائدرحمتی از ناحیه صورت احساس مصدومیت کرد و به همین دلیل بازی دو دقیقه متوقف شد.

* تمام ظرفیت ورزشگاه فولادشهر در شروع بازی تکمیل نشده است.

* همرنگ بودن لباس سید حسین حسینی با داوران مسابقه جلب توجه زیادی می‌کند و البته خلاف قوانین است.

* ایمان سلیمی در دقیقه 55 از ناحیه کشاله ران احساس مصدومیت کرد و با کمک کادر پزشکی از زمین بیرون رفت و درخواست تعویض داشت.

* تماشاگران استقلال تمام ظرفیت اختصاص داده شده به خود را پر کردند ولی برای ذوب این شرایط متفاوت است.

* بوژوویچ و بازیکنان استقلال به شدت نسبت به تصمیمات داور معترض هستند و هواداران این تیم هم با پرتاب بطری اعتراض خود را نشان دادند.

* دیدار دو تیم ذوب آهن اصفهان و استقلال(تاج) ایران از هفته بیست و سوم لیگ برتر 24 با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

* نوذر رودنیل در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره قضاوت حسین زیاری در دیدار ذوب‌آهن - استقلال اظهار داشت:

زیاری در این بازی قضاوت خوبی داشت، اما با توجه به برخوردهای زیادی که در این بازی صورت گرفت، او باید بیشتر از کارت‌هایش استفاده می‌کرد.

برای مثال رامین رضاییان در دقایق شش، هفت و 17 سه بار مرتکب خطای پشت سر هم شد، اما حتی یک تذکر جدی هم از داور نگرفت و به عقیده من می‌توانست یک کارت زرد بگیرد.

کارشناس داوری درباره صحنه خطا محمد قائدرحمتی روی ماشاریپف در دقیقه 21 تصریح کرد: در این صحنه هم بازیکن ذوب‌آهن روی ماشاریپوف خطا کرد و داور باید حداقل با یک کارت زرد هافبک ذوب‌آهن را جریمه می‌کرد.

رودنیل راجع به صحنه‌ای که در محوطه جریمه ذوب‌آهن رخ داد، خاطرنشان کرد: مدافع ذوب‌آهن در محوطه جریمه خودشان کوشکی را هُل داد که به هیچ عنوان برخورد فوتبالی نبود و جای تعجب دارد که چرا داوران VAR، از زیاری نخواستند که صحنه را مورد بازبینی قرار دهد، به نظر من اگر او این صحنه را چک می‌کرد، پنالتی می‌گرفت.

وی در پایان گفت: هر دو گل سالم بود و هیچ مشکلی نداشت، وقت‌های اضافه پایان بازی هم به درستی اعلام شد.

      

اخبار استقلال

  

 


 مطالب مرتبط:

هفته بیست و سوم لیگ برتر/ میودراگ بوژوویچ پس از توقف مقابل ذوب آهن: ما گلی چیپ دریافت کردیم!

هفته بیست و سوم لیگ برتر/ سال نحس 1403 با تساوی در اصفهان به پایان رسید؛ بوژوویچ در حسرت برد با استقلال!

هفته بیست و سوم لیگ برتر/ تساوی ذوب‌آهن و استقلال در نیمه نخست؛ آبی‌ها بی دقت در ارسال پاس گل!

هفته بیست و سوم لیگ برتر/ ترکیب استقلال مقابل ذوب آهن؛ این 1403 نحس در نصف جهان تمام می‌شود!

هفته بیست و سوم لیگ برتر/ میودراگ بوژوویچ پیش از مصاف با ذوب آهن: تعهدی عمیق به هواداران داریم

داوران هفته بیست و سوم لیگ برتر 03/04 مشخص شدند؛ داور اهل سمنان قاضی دیدار ذوب آهن و استقلال!

هفته بیست و یکم لیگ برتر/ برادران حیدری باز هم زهر خود را ریختند؛ دربی را به مدیران احمق باختیم

دیدارهای استقلال در فصل 1403/04

نوشتن دیدگاه
نظراتی که حاوی توهین یا افترا می باشند، منتشر نخواهند شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.


شبکه های اجتماعی

fb tw ig گوگل پلاس استقلال نیوز

استقلال نیوز کانال رسمی

جدول و برنامه لیگ ایران

جدول و برنامه لیگ برتر ایران

لیگ ایران

جدول و برنامه لیگ جزیره

لیگ جزیره

جدول و برنامه لالیگا اسپانیا

لالیگا

جدول و برنامه بوندسلیگا آلمان

بوندسلیگا

جدول و برنامه سری آ ایتالیا

ایتالیا

جدول و برنامه لیگ قهرمانان اروپا

آرشیو و جدول لیگ قهرمانان اروپا

جدول و برنامه لیگ اروپا

آرشیو

آخرین اخبار