تمرین امروز استقلال در حالی برگزار شد که هرایر مگویان به دلیل ضعف در تمرین از سوی علی منصوریان تذکر گرفت
به گزارش استقلال نیوز محمد حسین کنعانی زادگان با طی دوران درمان خود عصر امروز نخستین تمرین خود را با آبی پوشان انجام داد.
وی امروز به صورت اختصاصی دور زمین دوید.
هرایر مگویان در جریان تمرینات اخیر تیم استقلال نتوانسته نظر مثبت علی منصوریان را جلب کند.
مرور تصاویر تمرینات استقلال در روزهای گذشته توسط کادر فنی نشان داده مگویان با روزهای اوجش فاصله داشته است و همین مساله باعث تذکر جدی کادر فنی شده است.
با این وجود، اردوی ارمنستان، فرصتی است تا مگویان عملکردش را در تمرینات بهبود بخشیده تا تمدید قراردادش با این تیم عملی شود.
* در این نوبت تمرینی حدود 400 هوادار حضور داشتند.
*به جز سجاد شهباززاده، حسین حسینی و امید نورافکن از غایبین تمرین امروز استقلال بودند.
* علیرضا منصوریان امروز زودتر از سایرن به کمپ زنده یاد حجازی آمده بود او حدود یک ساعت و نیم روی نیمکت داخل زمین نشسته بود و دقایقی را نیز با مهدی رحمتی صحبت کرد.
*مرتضی هاشم زاده پیشکسوت استقلال همچون روزهای قبل در تمرین امروز حضور داشت.
* هواداران استقلال امروز با طبل و سنج نیز به تشویق تیم خود پرداختند.
* رابسون جان واریو که دیروز در تمرین استقلال حضور نداشت امروز پا به پای سایرین در تمرین گروهی شرکت کرد.
* پندار توفیقی دبیر هیات مدیره استقلال از نزدیک تمرین استقلال را تماشا کرد.
* زمانی که کنعانی زادگان مشغول تمرین کردن بود منصوریان چند بار بالای سر او آمد و برخی نکات را به وی گوشزد کرد.
* چند عدد بنر منصوریان بر روی سکوها نصب شده بود.
* بازیکنان امروز تمرین دفاع و حمله را انجام دادند. منصوریان خودش در این تمرین نظارت ویژه داشت و بارها با قطع کردن بازی نکات را به بازیکنان گوشزد می کرد.
* هواداران استقلال حضور در فینال آسیا را در شعارهایشان بارها به رخ پرسپولیس کشیدند آنها چند بار دیگر نیز علیه پرسپولیس شعار دادند.
* دو تن از هواداران قدیمی استقلال که در گذشته هزینه های این تیم را تقبل می کردند امروز در تمرین استقلال حضور داشتند و مورد استقبال مسوولان کمپ قرار گرفتند.
کاپ
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.