بهرام افشارزاده با اعلام اینکه علی منصوریان عاشقانه به تیم محبوب خود عشق می ورزد از سرمربی استقلال حمایت کامل کرد
به گزارش استقلال نیوز بهرام افشارزاده صبح روز جمعه در محل تمرین استقلالی ها حاضر شد. افشارزاده پس از آنکه توسط کادر فنی مورد استقبال قرار گرفت برای دقایقی در جمع بازیکنان صحبت کرد. سرپرست باشگاه استقلال در جمع استقلالی ها گفت: بسیار خوشحالم که در جمع تیم جوان، سر حال و فوق العاده ی شما هستم. ابتدا وظیفه خودم می دانم که از همه عزیزانی که فصل گذشته برای استقلال زحمت کشیدند و حالا در جمع ما حضور ندارند، تشکر کنم. مربیان و بازیکنان بسیاری برای استقلال زحمت کشیدند که تشکر و قدردانی از آنها کمترین کار است.
وی افزود: همچنین از منصوریان نیز بسیار تشکر می کنم. او کار در استقلال را با انرژی زیادی آغاز کرده است و به مانند یک عاشق به استقلال که معشوقش است، عشق می ورزد. مشکلات در استقلال وجود دارد اما از بازیکنانی که به این تیم آمدند و هم تشکر می کنم.
افشارزاده ادامه داد: هواداران سرمایه اصلی فوتبال هستند و این هواداران فوتبالی در کشور ما یک سرمایه بزرگ به شمار می روند که باید برای آنها زحمت کشید. من قبلا نیز با منصوریان در کمیته ملی المپیک کار کرده ام و ایمان دارم که او با عشق به استقلال به اهدافش خواهد رسید. همچنین لازم می دانم از منصور پورحیدری که در اوج گرفتاری و مشکلات برای کمک به استقلال اعلام آمادگی کرده است، تشکر کنم.
سایت رسمی باشگاه استقلال
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.