تمرین امروز صبح استقلال در حالی برگزار شد که بازیکنان استقلال در از بازی های یورو 2016 فرانسه صحبت میکردند و در مورد اتفاقات این مسابقات با هم بحث میکردند
به گزارش استقلال نیوز تمرین تیم فوتبال استقلال از ساعت 10:30 در کمپ زنده یاد حجازی برگزار شد.
*این تمرین پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار شد.
*در تمرین امروز استقلال همه بازیکنان حضور داشتند و کسی غایب نبود.
*پیش از شروع تمرین منصوریان دقایقی با بازیکنان صحبت کرد و مراحل تمرین را برای آنها توضیح داد.
*یک نوزاد استقلالی به همراه پدرش به محل تمرین استقلال آمد که سرمربی استقلال با این نوزاد عکسی به یادگار گرفت.
*منصور پورحیدری سرپرست استقلال نیز امروز بعد از دو روز غیبت در تمرین حضور یافت و تمرین را نظاره کرد.
*محمد حسین کنعانی زادگان و سید حسین حسینی از غایبین تمرین صبح امروز استقلال بودند. آنها به دلیل آسیب دیدگی فعلا نمی توانند در تمرین شرکت کنند.
*مسئولان استقلال صبح امروز در تمرین پیگیر برنامه اردوی این تیم بودند. گفته می شود استقلالی ها به ارمنستان برای برپایی اردو خواهند رفت.
*بازی های شب گذشته جام ملت های اروپا سوژه بازیکنان استقلال بود و آنها در تمرین در این خصوص با یکدیگر صحبت می کردند.
*تمرین صبح امروز استقلال نزدیک به یک ساعت به طول انجامید و تمرین عصر امروز نیز از ساعت 18:30 در کمپ زنده یاد حجازی پیگیر خواهد شد.
کاپ
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.