پیشکسوت باشگاه استقلال(تاج) گفت: ملکیان و مددی به جای جمعبندی در خصوص ادامه همکاری با فرهاد مجیدی، بهتر نیست جمع کنند و خودشان بروند؟
بهمن طهماسبی پیشکسوت باشگاه استقلال(تاج) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری استقلال نیوز، در خصوص شکست این تیم مقابل الهلال و صحبتهای امروز ملکیان در خصوص جمعبندی درباره ادامه کار با فرهاد مجیدی، صحبتهایی کرد که در ادامه میخوانید:
* الهلال هوشمندانه بازی کرد و به پیروزی رسید
قبل از بازی هم میدانستیم که بازی دشواری با الهلال خواهیم داشت و بردن الهلال با شرایطی که داشتیم دور از انتظار بود. در مجموع استقلال بد بازی نکردند و اگر موقعیتهایی که داشتیم گل میشد شاید نتیجهای دیگر رقم میخورد. الهلال آن تیمی که فکرش را میکردیم نبود اما باهوش بازی کرد و توانست ما را شکست بدهد.
اگر تیم کامل بود و بازیکنان جدا شده هم در ترکیب حضور داشتند قطعا نتیجه بهتری میگرفتیم. در کل چند موقعیت خوب داشتیم اما شانس نداشتیم یا هر چه که اسمش را میگذارند.
* ملکیان و مددی جمعبندی کنند که خودشان بروند
به نظر من ملکیان و مددی به جای جمعبندی در خصوص ادامه همکاری با فرهاد مجیدی، بهتر نیست جمع کنند و خودشان بروند؟
همه باید بروند. مگر تا به امروز چه کاری کردند؟ چرا میمانند و نمیروند؟ هیچکس اینها را نمیخواهد. نه مدیرعامل را و نه اعضای هیات مدیره را.. ولی به زور به میزشان چسبیدهاند که چه بشود؟
واقعا چه کار مثبتی انجام دادند؟ اینها چهکار توانستند بکنند؟ بازیکنان خوب را نگه داشتند؟ میگویند تمام بازیکنان لیست مجیدی را جذب کردیم!کدام لیست!؟ لیست اول یا سوم؟
اگر میخواهند تصمیمگیری کنند، تصمیم بگیرند هیات مدیره و مدیرعامل همه با هم بروند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.