پرویز مظلومی سرمربی استقلال در نشست خبری پس از بازی با سایپا گفت امروز و با این نتایج شانس آوردیم سکته نکردیم
به گزارش استقلال نیوز پرویز مظلومی پس از برد و صدر نشینی تیمش در نشست خبری اظهار داشت: پیروزی خوبی نصیبمان شد. صحبت هایی با بازیکنان جوان تیم انجام دادیم و قرار شد هر زمان که جا افتاده تر شدند از انها استفاده کنیم. ما بازیکنان خوبی روی نیمکت داریم مانند علیرضا رمضانی و یعقوب کریمی.شانس آوردیم سکته نکردیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال افزود:بازی سختی داشتیم و سایپا تیم خوبی است اما برای آنها فرقی نمی کرد بازی با چه نتیجه ای به پایان می رسد.
وی درباره انتخابات فدراسیون تاکید کرد:انتخابات فدراسیون به من ارتباطی ندارد و از من سوالات فوتبالی بپرسید.امیدوارم هر کسی رییس می شود روند خوبی را پیش بگیرد.هیجان زیادی را تحمل کرده ام و خسته هستم و نمی توانم زیاد صحبت کنم.
مظلومی درباره اینکه پس از گل دوم استقلال خدا را فریاد زد گفت:خدا به ما کمک کرد.مشکلاتی داشتیم و چند مصدوم بودند.از بازیکنان تشکر می کنم.
وی درباره بازی مقابل تراکتورسازی بیان داشت:باید تیم را برای آن مسابقه جمع کنیم.بچه ها بدانند غرور در این شرایط درست نیست.تیم را باید با توان آماده کنیم.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.