تمرین امروز بازیکنان استقلال به دلیل بارش باران در سالن بدنسازی سهیل برگزار شد.
به گزارش استقلال نیوز، تمرین امروز (سه شنبه 6 اسفند 98) بازیکنان تیم فوتبال استقلال به دلیل بارش باران از ساعت 12:30 در سالن بدنسازی سهیل برگزار شد.
* فرشید باقری که روز گذشته تمرینات اختصاصی را پشت سر گذاشته بود امروز در کنار استقلالیها به تمرین پرداخت.
* سیاوش یزدانی و شیخ دیاباته غایبان تمرین امروز بودند.
* بازیکنان تیم استقلال در تمرین امروز در سالن مشغول بازی تنیس فوتبال شدند و فضای مفرحی را ایجاد کردند.
* بلاتکلیفی استقلالیها پیرامون بازی های لیگ قهرمانان آسیا و شیوع ویروس کرونا باعث ناراحتی کادر فنی و برخی از بازیکنان این تیم شده است و آنها منتظر هستند تا تکلیف بازیهای آسیایی هر چه سریعتر روشن شود.
* تمرین بازیکنان استقلال در ساعت 13:50 به پایان رسید.
به گزارش استقلال نیوز، تیم فوتبال استقلال در هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت 16:00 پنجشنبه 8 اسفند ماه در استادیوم امام علی(ع)و بدون حضور تماشاگران به مصاف تیم فوتبال گل گهر سیرجان خواهد رفت.
عکس از رضا سعیدی پور
مطالب مرتبط:
گزارش تمرین یکشنبه عصر استقلال/ بدنسازی بازیکنان خارج از لیست هجده نفره!
گزارش تمرین شنبه عصر استقلال/ تبریک تولد مسعود ریگی؛ سه غایب مصدوم!
گزارش تمرین جمعه عصر استقلال/ بازگشت نیمی از مصدومان؛ شیخ به ذوب هم نخواهد رسید!
گزارش تمرین پنجشنبه عصر استقلال/ بدنسازی در سالن انقلاب؛ قائدی تمرین کرد!
گزارش تمرین چهارشنبه عصر استقلال/ ریکاوری بازیکنان اصلی؛ اسماعیلی به تمرینات گروهی پیوست!
گزارش تمرین یکشنبه عصر استقلال/ پا به توپ شدن فرهاد در برنامههای تاکتیکی!
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.