گزارش تمرین امروز استقلال با صحبت پرویز مظلومی با بازیکنان آغاز شد مظلومی امروز با جابر انصاری هم به صورت جداگانه صحبت کرد
به گزارش استقلال نیوز تمرین امروز استقلال تهران از ساعت 17 امروز در کمپ تمرینی مرحوم حجازی پشت درب های بسته آغاز شد که حاشیه های آن به قرار زیر است:
*در تمرین امروز آبی پوشان تهرانی همه بازیکنان و اعضای کادر فنی حضور داشتند.
*پرویز مظلومی در ابتدا 5 دقیقه برای بازیکنان استقلال صحبت کرد و از اهمیت بازی با سپاهان حرف زد و اینکه راه قهرمانی آبی پوشان در گروی پیروزی در این دیدار حساس است.
*حسین ترابپور به طور اختصاصی کار دروازبان های تیم استقلال را زیر نظر داشت.
*سرمربی تیم فوتبال استقلال دقایقی به طور اختصاصی با جابر انصاری صحبت کرد. انصاری پس از رفع مشکل مصدومیتش می تواند برای تیمش مقابل سپاهان بازی کند. او در دیدار رفت هم گل زد.
*نصرالله عبداللهی مشاور ویژه بهرام افشارزاده و ادموند اختر پیشکسوت باشگاه استقلال تمرین امروز را از نزدیک مشاهده می کنند.
*آرش برهانی در تمرین امروز آبی پوشان از آمادگی بالایی برخوردار بود و احتمال می رود در بازی با سپاهان به میدان برود.
*دکتر امین نوروزی در تمرین امروز آبی پوشان حضور پیدا کرد و با پرویز مظلومی دقایقی صحبت کرد. گفتنی است استقلال به جز محسن کریمی و روزبه چشمی مصدوم دیگری ندارد.
*حدود 50 هوادار استقلالی با حضور در محل تمرین قصد ورود داشتند که پرویز مظلومی با این درخواست مخالفت کرد و انجام تمرینات تاکتیکی را علت این تصمیم عنوان کرد.
*در بخش تاکتیکی تمرین امروز، استقلال سانتر از جناحین را در دستور کار خود قرار دادند. پرویز مظلومی با جدیت و از مرکز زمین این قسمت از تمرین را زیر نظر داشت و نکات لازم را به بزایکنان گوشزد می کرد.
*مجید صالح تمرکز زیادی روی کار هافبک ها و مهاجمین تیمش داشت.
تمرین امروز آبی پوشان تهرانی ساعت 18:15 دقیقه به اتمام رسید.
کاپ
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.