هواداران تیم فوتبال استقلال مثل چند سال گذشته نسبت به حامد لک موضعگیری کردند.
به گزارش استقلال نیوز، دیدار تیم های استقلال تهران و نساجی قائمشهر از ساعت 19:00 امروز شنبه(25 اسفند 97) از هفته بیست و دوم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می گردد که در ادامه حواشی بازی این دو تیم را می خوانید:
* در اواخر نیمه اول دیدار دو تیم محمد امین رضایی دروازهبان نساجی دچار مصدومیت و مجبور به ترک زمین شد. بعد از این اتفاق حامد لک خود را برای گرم کردن آماده حضور در زمین کرد که هواداران استقلال چند سال اخیر علیه این دروازهبان موضع گرفتند.
* حامد لک به محض حضورش در زمین بارها توسط تماشاگران استقلال واکنش دید و البته او هم به هنگام ضربات شروع مجدد با کمی مکث مسابقه را آغاز میکرد.
* هنگامی که داور خطا روی مرتضی تبریزی پنالتی تشخیص داد بازیکنان و کادر فنی نساجی به شدت به تصمیم محمدرضا اکبریان اعتراض کردند. در این لحظات مجید جلالی نیز شدیدا معترض بود و به همراه حمید مطهری به تیم داوری اعتراض میکرد.
* سجاد آشوری بازیکن تیم فوتبال نساجی در واکنش به اعلام پنالتی علیه تیمش برای اکبریان دست میزد.
* فرهاد مجیدی در اواخر نیمه اول با محمد دانشگر صحبت کرد و نکات مدنظرش را بهویژه انتقال داد.
* هواداران استقلال هم این بازیکن را مورد تشویق قرار دادند.
* به دلیل توقفهای پی در پی مسابقه داور ۶ دقیقه وقت تلفشده اعلام کرد.
* محسن کریمی مهاجم استقلال در چندین صحنه با تکل خشن بازیکنان نساجی مواجه شد که همین موضوع واکنش شفر را در پی داشت.
* تا پایان نیمه اول به تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه اضافه شده و حدود ۱۷ هزار نفر در استادیوم آزادی حضور دارند.
* مرتضی تبریزی مهاجم استقلال با پنالتی که به ثمر رساند، دومین گل خود را برای آبیپوشان وارد دروازه رقبا کرد.
* بعد از پایان نیمه اول بازیکنان نساجی و اعضای کادر فنی این تیم به داور اعتراض کرده و معتقد بودند پنالتیای که علیه آنها گرفته شده صحیح نبود.
* نیمه اول با تکگل مرتضی تبریزی به سود استقلال به پایان رسید.
* یکی از هواداران تیم نساجی مازندران مهرشاد حبیبزاده ساروکلایی که قصد داشت برای تماشای دیدار نساجی مازندران و استقلال به تهران سفر کند دچار سانحه رانندگی شد و جان خود را از دست داد.
* حدود پنج هزار نفر از طرفداران یکدست قرمزپوش نساجی در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کرده و تیم محبوب خود را تشویق میکند.
* مجید جلالی و بازیکنان نساجی در پایان بازی به سمت هوادارانشان رفت و از آنها بابت حمایتهایشان قدردانی کردند.
* هواداران تیم نساجی با تشویق ایسلندی از تیم خود حمایت کردند.
* هواداران نساجی با شعارهایی از سرمربی تیم خود حمایت کردند.
* حامد لک در پایان بازی با سید حسین حسینی خوش و بش گرمی داشت.
* شفر و بازیکنان استقلال به سمت هوادارانشان رفتند و به ابراز احساسات آنها پاسخ دادند. این در حالی است که سرمربی استقلال شال گردن خود را روی هوا میچرخاند.
* بازیکن خارجی تیم نساجی پیراهن خود را به یکی از هواداران این تیم اهدا کرد.
* درحالیکه هواداران استقلال علیه حامد لک شعارهای تندی سر میدادند، این دروازهبان در زمان رفتن به رختکن زیرپیراهن خود را که قرمزرنگ بود به هواداران استقلال نشان داد تا به نوعی به شعارهای آنها واکنش نشان دهد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.