انگار قرار نیست مسئولین وزارت ورزش بازی همیشگی خود را تمام کنند و از حمایت های یک جانبه از باشگاه دوم پایتخت دست بردارند.
به گزارش استقلال نیوز، طی روزهای گذشته صدا و سیمای میلی با انتشار انواع و اقسام گزارش ها در حمله به سرمربی استقلال کوتاهی نکرد.
بهانه مسئولین بی طرف صدا و سیما! احساس میهن پرستی و البته دفاع از حق بیت المال است!
اما کاش مسئولین محترم برای یک بار هم شده سوال میلیون ها هوادار استقلال را شفاف پاسخ دهند.
اگر قرار داد سرمربی تیم استقلال حرام کردند پول بیت المال است که صد البته نیست چرا قرارداد عجیب سرمربی تیم دوم پایتخت برای آقایان مهم نیست؟
آقای علی رضوانی که با رانت و توسل به خواهر گرامیشان در صدا و سیما مشغول فعالیت هستند بهتر است سند زیر را برای یک بار در شوهای رنگی خود برای عموم مردم منتشر کند.
ایشان که یدی طولانی در دشمنی با استقلال و هوادارانش دارند و گویا وکیل وصی خزانه دولت هستند در صورت سکوت در قبال سند منتشر شده مطمئنا خیانت به رسانه ای کردند که از آن جیره و مواجب دریافت می کنند.
مبلغ 2/500/000/000 ریال معادل دویست و پنجاه میلیون تومان از وزارت ورزش کشورمان فقط صرف تبلیغات یک کالا در صفحه اینستاگرام آقای برانکو می شود!
آیا این رفتارها از همان نوع آپشن های است که وزارت ورزش برای کمک به باشگاه دوم پایتخت انجام می دهد؟
منتظر پاسخ مسئولین وزارت ورزش نیز هستیم.
رسانه استقلال نیوز در راستای شفاف سازی و حمایت از تیم محبوب استقلال تا آخرین مرحله پیگیر این تخلف آشکار خواهد بود.
واقعن تیم کثیف و لجنیه لنگ
وزیر ورزش هم لنگیِ
لعنت به همه تون
دیگه واقعن رو نیست
سنگ پای قزوینه
فتوشاپ کجا بوده؟؟
شفر و تیام سر جمع اندازه برانگو پول نگرفتن