دیدار نهایی لیگ کنفرانس اروپا 2021/22 چهارشنبه شب با مشخص شدن قهرمان این رقابت ها به پایان رسید.
به گزارش استقلال نیوز، دیدار نهایی یا همان فینال اولین دوره لیگ کنفرانس اروپا فصل 2021/22 با مشخص شدن تیم قهرمان به پایان رسید. دو بار برخورد توپ به تیرک دروازه آاس رم، اشتباه داور و VAR در عدم اخراج مدافع فاینورد، اشک های خوزه مورینیو، اولین جام اروپایی پس از 61 سال و قهرمانی مجدد در یک فینال پس از 14 سال برا گرگ های شهر رم..
بازی در نیمه نخست پایاپای پیش می رفت تا اینکه در دقیقه 32 روی هوش و ذکاوت زانیولو آاس رم به گل اول بازی دست پیدا کرد. در نیمه دوم فاینورد حملات زیادی را روی دروازه گرگ های شهر رم تدارک دید اما درخشش روی پاتریسیو و تیر دروازه مانع از باز شدن دروازه شد تا مورینیو به اولین سرمربی تاریخ تبدیل شود که لیگ قهرمانان، لیگ اروپا و لیگ کنفرانس را بدست آورده است.
آاس رم با پیروزی در فینال تیرانا(پایتخت آلبانی) پس از 14 سال در یک فینال به قهرمانی رسید و همچنین برای اولین بار پس از 61 سال صاحب جامی اروپایی شد.
گرگ های شهر رم در تیرانا افتخار جنوب هلند را به زانو در آوردند! آاس رم با تک گل تماشایی نیکولو زانیولو مقابل فاینورد که از دقیقه 88 جهانبخش را در زمین مسابقه می دید به برتری رسید و قهرمانلیگ کنفرانس شد.
● آاس رم 1-0 فاینورد
□ نیکولو زانیولو 32
* ورزشگاه: National Arena, Tirana
* داور: ایستوان کوواچس(رومانی)
* دمای هوا: 23 درجه سانتی گراد / مهتابی
* بهترین بازیکن زمین: کریس اسمالینگ / آاس رم
* آمار بازی:
مطالب مرتبط:
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.