به گزارش استقلال نیوز ، تیم های حاضر در لیگ دسته دوم کشور ، در چارچوب آخرین هفته از مرحله ی اول ، به مصاف حریفان رفتند.
تیم استقلال آبی تهران در روزهای آخر برای سقوط نکردن به دسته سوم میجنگید و از صعود به مرحله ی بعد نا امید شده بود.
این تیم در هفته ی آخر در زمین خود به مصاف "هف سمنان" رفت و موفق شد این تیم را با نتیجه ی 2 بر یک شکست دهد.
با این نتیجه ، استقلال آبی تهران در این فصل با 18 بازی - 5 برد - 6 مساوی - 7 باخت و 21 امتیاز در رده ی ششم گروه سوم قرار گرفت و از صعود به مرحله بعد جا ماند.
این در حالی است که سال گذشته این تیم تا آخرین مرحله ی مقدماتی پیش رفت و سال خوبی را پشت سر گذاشته بود.
به امید موفقیت "استقلال آبی تهران" در فصل آینده ی لیگ دسته دوم کشور.
در گروه دوم این مسابقات هم تیم "پارس جنوبی جم" با سرمربی گری "مهدی پاشازاده" با 38 امتیاز در رده ی دوم جدول رده بندی قرار گرفت و به مرحله بعد صعود کرد.
در گروه اول هم تیم "اکسین البرز" به عنوان تیم اول به مرحله ی بعد صعود کرد.
سرمربیگری این تیم به عهده ی "علی لطیفی" پیشکسوت استقلال است.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.