دیدار سوپر کاپ اروپا 2023 در پایتخت یونان با قهرمانی منچسترسیتی به پایان رسید.
به گزارش استقلال نیوز، در دیدار سوپر کاپ اروپا 2023 که بین قهرمان لیگ قهرمانان اروپا منچسترسیتی و قهرمان لیگ اروپا موسوم به یورو لیگ سویا در آتن، پایتخت یونان برگزار شد و در پایان این شاگردان پپ گواردیولا بودند که با برتری در ضربات پنالتی مقابل رقیب اسپانیلثایی خود به اولین جام این فصل دست پیدا کردند.
منچسترسیتی در این دیدار برتری محسوسی نسبت به سویا داشت اما بر خلاف جریان بازی در دقیقه ۲۵ نیمه نخست دروازه خود را توسط اننصیری باز شده دید تا ۴۵ دقیقه نخست با یک گل به سود قهرمان لیگ اروپا پایان پذیرد.
در نیمه دوم شاگردان گواردیولا در دقیقه ۶۳ با گل پالمر بازی را به تساوی کشاند تا ۹۰ دقیقه با نتیجه یک بر یک به پایان برسد.
در وقتهای اضافی نیز گلی رد و بدل نشد تا تکلیف قهرمان در ضربات مهیج پنالتی مشخص شود.
در ضربات پنالتی منچسترسیتی هر ۵ ضربه خود را تبدیل به گل کرد اما مدافع سویا ضربه پنجم را به تیر افقی دروازه کوبید تا شاگردان گورادیولا جشن قهرمانی بر پا کنند.
ضربات پنالتی منچسترسیتی را به ترتیب هالند، آلوارز، کواچیچ، گریلیش و واکر تبدیل به گل کردند و برای سویا به ترتیب اوکامپوس، رافا میر، راکیتیچ و مونتیل موفق به گلزنی شدند و گودج ضربه پنجم را از دست داد.
● منچسترسیتی 1(5)-(4)1 سویا
□ کوله پالمر 63
□ یوسف ان نصیری 25
* ورزشگاه: Georgios Karaiskakis Stadium, Piraeus
* داور: فرانکوئیس لتکسیر(فرانسه)
* دمای هوا: 28 درجه سانتی گراد / مهتابی
* بهترین بازیکن زمین: کوله پالمر / منچسترسیتی
* آمار بازی:
* ویدئو بازی:
مطالب مرتبط:
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.