به گزارش استقلال نیوز، چهارشنبه شب در ادامه بازی های دور رفت مرحله 1/4نهایی لیگ قهرمانان اروپا دو تیم وولفسبورگ آلمان و رئال مادرید اسپانیا به مصاف هم رفتند.
در دومین شب از بازی های دور رفت مرحله 1/4نهایی لیگ قهرمانان اروپا امشب در ورزشگاه VfL Wolfsburg Arena با قضاوت جیان لوکا روچی ایتالیایی و در دمای 14 درجه سانتی گراد بالای صفر و رطوبت 39% دو تیم وولفسبورگ و به رئال مادرید مصاف هم رفتند که در پایان وولفسبورگ موفق به شکست مهمان قدرتمند خود شد.
ترکیب وولفسبورگ: دیگو بناگلیو، دانته، نالدو، رودریگز، ویرینیا، لوئیز گوستاوو، جوشا گوایلاووگوئی، هنریکه(کریستین تراسچ 80)، ماکسیمیلیان آرنولد، جولین دراکسلر(مارسل شافر 3+90)، آندره شورله(مکس کروزه 85)
ترکیب رئال مادرید: کیلور ناواس، په په، سرخیو راموس، مارسلو، دانیلو، کاسمیرو، تونی کروس(جیمز رودریگز 85)، لوکا مودریچ(ایسکو 64)، گرت بیل، کریستیانو رونالدو، کریم بنزما(خسه 41)
* با خطای پنالتی کاسمیرو روی شورله در دقیقه 18 ریکاردو رودریگز مدافع وولفسبورگ از روی نقطه پنالتی گل اول بازی را برای وولفسبورگ به ثمر رساند.(1-0)
* حرکت سریع دراکسلر از سمت چپ و پاس او برای هنریکه داخل محوطه جریمه که با پاس دقیق هنریکه برای ماکسیمیلیان آرنولد و با ضربه دقیق او گل دوم وولفسبورگ در دقیقه 25 و در بُهت رئالی ها به ثمر رسید.(2-0)
* تلاش رئالی ها در نیمه دوم برای جبران این نتیجه حاصلی در بر نداشت و بازی با همین دو گل به سود وولفسبورگ به پایان رسید تا وولسبورگی ها برای صعود به جمع 4 تیم برتر اروپا امیدوار شوند.
● وولفسبورگ 2-0 رئال مادرید
□ ریکاردو رودریگز 18(پنالتی), ماکسیمیلیان آرنولد 25
کلا" رئال جلو آلمانی ضعیف کار می کنه
شالکه رو که با دردسر حذف کر، دورتموندم که اون سال پوکوند رئال و با لواندوفسکی!!
هرچند بازی برگشت فکر نکنم بتونه دووم بیاره وولفسبورگ تو سانتیاگو برنابئو..
این بازی فقط کل کل رئالیا رو خوابوند!!