تیم ملی فوتبال ایران در مسابقه تدارکاتی قبل از جام جهانی مقابل نیکاراگوئه به پیروزی رسید.
به گزارش استقلال نیوز، تیم ملی فوتبال ابران از ساعت 19:30 در ورزشگاه آزادی در مسابقهای تدارکاتی به مصاف تیم نیکاراگوئه رفت که این مسابقه با نتیجه یک بر صفر به سود تیم ملی ایران به پایان رسید. در این دیدار لژیونرها غایب بودند و تیم ملی با ترکیبی از بازیکنان لیگ برتر داخلی و بازیکنان جوان به مصاف حریف رفت.
تیم ملی کشورمان دوشنبه آینده 23 آبان راهی قطر خواهد شد و چهارشنبه 25 آبان پشت درهای بسته در مسابقه تدارکاتی قبل از جام جهانی به مصاف تونس میرود. نخستین دیدار تیم ملی در جام جهانی 30 آبان مقابل انگلیس خواهد بود.
ترکیب تیم ملی ایران: علیرضا بیرانوند(سیدحسین حسینی 62) ، سید آریا برزگر(امیرعلی صادقی 75) ، مرتضی پورعلی گنجی، مهدی ترابی(سامان تورانیان 75) ، میلاد سرلک(مهدی هاشمی نژاد 62) ، ابوالفضل جلالی، وحید امیری، محمدحسین کنعانی زادگان، رامین رضاییان، امید نورافکن(امید ابراهیمی 62(شجاع خلیل زاده 67) ) ، روزبه چشمی.
ترکیب تیم ملی نیکاراگوئه: لوپز،فلتس، تلز، داویلا، آکودو، کورونل، مونکادا، مدینا(نانو پرالتا 76) ، لوپز، فلورس(تالاوزا 46) و ترمینیو.
نیمه اول
دقیقه 4: ضربه مهدی ترابی از کنار دروازه حریف به بیرون رفت این نخستین موقعیت حساس در این دیدار بود.
دقیقه 10: شوت بازیکن نیکاراگوئه از داخل محوطه جریمه را بیرانوند به راحتی مهار کرد.
دقیقه 11: رامین رضائیان نخستین کرنر مسابقه را روی دروازه حریف ارسال کرد که مدافعان توپ را برگشت دادند و در نهایت توپ تبدیل به یک ضد حمله شد که سرلک با خطا بازیکن نیکاراگوئه را متوقف کرد.
دقیقه 13: ارسال خطرناک بازیکن نیکاراگوئه در محوطه جریمه تبدیل به یک موقعیت گلزنی شد که شوت بازیکن این تیم از بالای دروازه تیم ملی به بیرون رفت.
دقیقه 15: با اشتباه مدافع نیکاراگوئه ب صاحب موقعیت گلزنی شدیم و بعد از لو دادن توپ، بازیکن تیم ملی پاس دقیقی در محوطه جریمه به مهدی ترابی داد و او با یک ضربه فنی و دقیق نخستین گل تیم ملی را به ثمر رساند. ترابی بعد از گلزنی سجده شکر به جا آورد و شادی جالبی را به نمایش گذاشت.
دقیقه 20: ضربه کاشته تیم ملی را رامین رضائیان روی دروازه نیکاراگوئه فرستاد که مدافعان توپ را برگشت دادند.
دقیقه 23: ضربه کرنر تیم ملی را مدافعان حریف برگشت دادند.
دقیقه 30: نیکاراگوئه در یک ضد حمله صاحب موقعیت گلزنی شد. شوت بازیکن نیکاراگوئه بعد از برخورد به مدافعان ما راهی کرنر شد. این ضربه کرنر هم خطرناک شد و شوت بازیکن حریف را ابوالفضل جلالی از روی خط دروازه برگشت داد. این صحنه میتواند زنگ هشداری برای خط دفاع تیم ملی کشورمان باشد.
دقیقه 37: خطای مدینا بازیکن نیکاراگوئه روی ترابی باعث مصدومیت جزیی این بازیکن از ناحیه مچ پا شد.
دقیقه 40: ارسال رامین رضائیان را دروازهبان کوتاه قامت نیکاراگوئه با یک شیرجه دفع کرد.
دقیقه 43: ارسال بازیکنان نیکاراگوئه بی حاصل بود و توپ از سمت دیگر زمین به بیرون رفت.
دقیقه 44: شوت بازیکن نیکاراگوئه از بالای دروازه تیم ملی به بیرون رفت.
نیمه دوم
دقیقه 49: آریا برزگر با کارت زرد داور جریمه شد.
دقیقه 50: مارکو فیگوئرا سرمربی تیم ملی نیکاراگوئه به دلیل اعتراض به داوری با کارت زرد جریمه شد.
دقیقه 55: میلاد سرلک با کارت زرد داور مواجه شد.
دقیقه 62: خطای هافبک نیکاراگوئهای روی مهدی ترابی عصبانیت شدید بازیکن کشورمان را به دنبال داشت.
دقیقه 65: امید ابراهیمی که تنها یک دقیقه از حضورش در زمین گذشته بود دچار مصدومیت شد و از بازی بیرون رفت. به نظر میرسد مصدومیت این بازیکن به حدی است که ممکن است جام جهانی را از دست بدهد.
دقیقه 72: ارسال رامین رضاییان با ضربه سر محمدحسین کنعانیزادگان همراه شد که این توپ با اختلاف زیادی از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 76: شوت هافبک نیکاراگوئه از فاصله 30 متری از بالای دروازه بیرون رفت.
دقیقه 77: نفوذ بازیکنان نیکاراگوئه به داخل محوطه جریمه، مهاجم این تیم را در موقعیت خوب شوتزنی قرار داد که این موقعیت توسط حسینی دفع شد.
دقیقه 88: ضربه سر صادقی توسط دروازهبان نیکاراگوئه دفع شد.
دقیقه 2+90: پاس وحید امیری به علی صادقی، این بازیکن را بیرون از محوطه جریمه در موقعیت خوب شوتزنی قرار داد که شوت سرکش این بازیکن جوان با اختلاف کمی از بالای دروازه نیکاراگوئه به بیرون رفت.
دقیقه 4+90: سوت پایان بازی با برتری یک بر صفر شاگردان کی روش .
● ایران 1-0 نیکاراگوئه
□ مهدی ترابی 15
* ورزشگاه: آزادی / تهران
* داور: سعدالله گلمرادی / تاجیکستان
* ویدئو بازی:
مطالب مرتبط:
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.