نصر الله عبدالهی عنوان کرد فرزاد مجیدی به علت بیماری مرخصی داشت اما هم اکنون دو رووز است که من از دلیل غیبت آن بی خبرم
به گزارش استقلال نیوز نصرالله عبداللهی در گفت و گو با کاپ، در خصوص غیبت پنج روزه فرزاد مجیدی و بی اطلاعی کادر فنی استقلال از وی اظهار داشت: آن طور که من شنیدم ایشان مریض بود اما بعد از رفع بهبود باید در تمرینات شرکت می کرد. الان دو روز است که ایشان موبایلش خاموش است و ما هیچ اطلاعی از وی نداریم.
وی در خصوص اینکه گفته می شود شاید او در آینده ای نزدیک سرپرست استقلال شود ادامه داد: چنین چیزی نیست. خدا را شکر پورحیدری شرایط بهتری دارد. امروز هم در تمرین حضور خواهد یافت. شما نگران نباشید. استقلال شرایط بسیار خوبی دارد.
عبداللهی درباره اینکه روز جمعه چه کسی به عنوان سرپرست روی نیمکت استقلال حضور خواهد داشت گفت: مشکل خاصی در این باره وجود ندارد و حتما یک نفر به عنوان سرپرست روی نیمکت حضور خواهد داشت و کارها را همچون روال گذشته انجام می دهد.