در اواسط نیمه اول به دلیل خشونت زیاد بازیکنان ذوب آهن در چند مورد بین یازیکنان دو تیم درگیری پیش آمد.
به گزارش استقلال نیوز، دیدار دو تیم استقلال ایران و ذوب آهن اصفهان امشب از ساعت 19:15 در مرحله 1/8 لیگ قهرمانان آسیا به مصاف یکدیگر رفتند.
در ادامه حواشی این دیدار را می خوانید:
* ورزشگاه فولادشهر پیش از شروع بازی کاملا پر شد، ولی به نظر میرسد تعداد هواداران دو تیم در فولادشهر برابر باشد. این در حالی است که باشگاه ذوب آهن قصد داشت ۹۰ درصد سکوهای ورزشگاه را در اختیار هواداران خودش قرار بدهد.
* هواداران استقلال بادکنکهای آبی و سفید با خود به همراه آوردهاند.
* هواداران حاضر در ورزشگاه شمارش معکوس مخصوص AFC را پیش از شروع بازی با ال سی دی همخوانی کردند.
* تعدادی از هواداران دو تیم که بدون بلیت بیرون از ورزشگاه حضور داشتند، به دستور عوامل انتظامی از منطقه خارج شدند.
* همه عکاسان خبری پشت دروازه تیم استقلال تهران مستقر شدند و تنها یک عکاس پشت دروازه ذوبآهن حضور دارد.
* وینفرید شفر با داور چهارم بازی خوش و بش کرد و با او دست داد.
* هواداران استقلال در چند نوبت سیدمهدی رحمتی را با شعارِ «عقاب آسیا» مورد تشویق قرار دادند.
* امید ابراهیمی در دقیقه ۷ مسابقه به شدت به داور ژاپنی مسابقه اعتراض کرد و معتقد بود که باید یک ضربه کرنر برای استقلال اعلام میشده است و در نهایت جپاروف وساطت کرد.
* شفر به دلیل خطای بوحمدان روی بازیکن استقلال به داور معترض شد.
* امید ابراهیمی در دقیقه ۲۳ دچار مصدومیت شدید شد و چند دقیقهای به بیرون از زمین پزشک مشغول مداوی او بود.
* داریوش شجاعیان بعد از خطای شدیدی که روی میلاد فخرالدینی انجام داد خطاب به امیر قلعهنویی سرمربی ذوب آهن گفت : بخدا من نزدمش! قلعهنویی هم دستی به سر او کشید. با این حال داور به بازیکن استقلال کارت زرد نشان داد.
* داریوش شجاعیان اواخر بازی دچار مصدومیت شد. مصدومیت او به حدی بود که شفر و بازیکنانی چون جابر انصاری به سمت او رفتند. شفر هم که عصبانی بود به داور اشاره کرد که بازیکن ذوب آهن چه خطایی کرده است. شجاعیان جای خود را به علی قربانی داد.
* بعد از دو موقعیتی خطرناکی که با واکنشهای مظاهری در دقیقه 16 رخ داد، قلعهنویی به شدت به عملکرد بازیکنانش معترض بود و در همین حین قاسم حدادیفر هم که در حال گرم کردن بود، با سرعت به سمت نیمکت آمد.
* قاسم حدادیفر در دقیقه 19 به جای محمد ستاری به زمین آمد با ورود حدادیفر به زمین، بازوبند کاپیتانی به وی سپرده شد.
* امیر قلعهنویی در دقیقه 20 و در پی تصمیمی که داور بازی گرفت، بطری آب را شوت کرد.
* قلعهنویی هواداران استقلالی را که در حال تشویق او بودند، تهییج کرد.
* مهدی قائدی و بهنام برزای و پندار توفیقی با عبور از جایگاه خبرنگاران در جایگاه ویژه حضور پیدا کردند.
* در دقیقه ۳۶ مسابقه داریوش شجاعیان دچار مصدومیت شدید شد به طوریکه بازی به دلیل مصدومیت این بازیکن چند دقیقهای متوقف شد. در این صحنه میلاد فخرالدینی با شجاعیان برخورد کرد و بازیکن ذوب آهن نگران وضعیت مصدومیت این بازیکن بود و بالای سر شجاعیان باقی ماند.
* شفر در لحظاتی که بازی در دقیقه 37 متوقف شده بود، با داور چهارم خوش و بش کرد.
* علی قربانی که به علت مصدومیت به بیرون رفته بود، به زمین آمد.
* بهنام برزای که در جایگاه خبرنگاران نشسته است، در دقیقه 44 و بروی موقعیتی که هدر رفت، واکنش نشان داد.
* هواداران پر تعداد استقلال علیه تیم ذوبآهن در حال شعار دادن هستند.
* در زمانی که جباروف میخواست ضربه آزاد بزند، هواداران ذوبآهن به سمت او اشیا پرتاب کردند که لحاظاتی بازی را متوقف کرد.
* قاسم حدادی فر در پایان نیمه اول با داور مسابقه صحبت کرد.
* سید مهدی رحمتی کاپیتان استقلال در زمان توقف مسابقه به امید ابراهیمی دستور تاکتیکی میداد و از هافبک تیمش میخواست که دو هافبک بهم نزدیک تر شوند.
* جپاروف با بوحمدان جر و بحث کرد که مرتضی تبریزی قصد وساطت داشت که با هل دادن جپاروف او به زمین افتاد و همین مساله سرآغاز درگیری بازیکنان دو تیم شد به طوریکه سیدمهدی رحمتی برای وساطت به میانه زمین آمد.
* پس از درگیری که بین دو تیم به وجود آمد، هر دو کمک داور به زمین بازی آمدند و به همراه داور بازی فقط صحنه را تماشا کردند.
* رحمتی قبل از زدن ضربه کاشته به سمت بیژن طاهری رفت و با مربی استقلال صحبت کرد!
* زمانی که امیرقلعهنویی تصمیم به تعویض مرتضی تبریزی گرفت یکی از هواداران ذوبآهن با صدای بلند گفت، چرا این بازیکن را تعویض میکنید؟! سرمربی ذوبآهن هم با عصبانیت به سمت آن هوادار رفت و به او گفت: به تو چه ارتباطی دارد که دخالت میکنی؟! برو سر جایت بنشین!
* زمانی که درگیری قلعهنویی با هوادار تیمش رخ داد، سعید آذری مدیرعامل ذوبآهن در جایگاه خبرنگاران نظارهگر این صحنه بود.
* امیر قلعهنویی به شدت به وحید محمدزاده معترض بود در زمانی که جلوی موقعیت ضدحمله استقلال را گرفت و میتوانست توپ را به جای بیرون زدند، به سمت دروازه ارسال کنند.
* تعداد هواداران حاضر در ورزشگاه 10 هزار 160 نفر اعلام شد.
* در زمانی که تیم استقلال در موقعیت حمله بود و این تیم منتظر پرتاب اوت بود، سیدمهدی رحمتی با دویدن به سمت همتیمیهایش آنها را به سمت جلو حرکت داد.
* در یک صحنه آرمین سهرابیان، بازیکن استقلال مصدوم شد که شفر با عصبانیت از کاوه ستوده، پزشک استقلال خواست که هرچه سریعتر به سراغ او برود.
* در دقیقه ۸۸ پرتاب ترقه به داخل زمین چمن باعث شد که دار بازی را متوقف کند و به ناظر مسابقه تذکری بدهد.
* میلاد فخرالدینی هم با جباروف به شدت درگیری لفظی داشتند.قبل از آن نژاد مهدی و فرشید اسماعیلی باهم درگیری شدند.
* نژاد مهدی بعد از دریافت کارت زرد دوم خودش به سمت نیمکت رفت و داور ژاپنی ظاهرا حواسش نبود که بازیکن ذوب آهن قبل از این هم کارت زرد گرفته بود.
* با اعلام پنالتی در دقایق پایانی به سود تیم فوتبال ذوبآهن، بازیکنان نیمکتنشین این تیم به شدت خوشحالی کردند و احسان بعیدی مدیر رسانهای این تیم خوشحالیاش تا میانه زمین ادامه داشت.
* هواداران ذوبآهن با روشن کردن چراغهای موبایل خود در زمان زدن پنالتی، ورزشگاه را ستاره باران کردند.
* بعد از گلزنی ذوب آهن بازهم شاهد پرتاب ترقه از سوی تماشاگران بودیم.
* سرمربی ذوب آهن بعد از برد به سمت شفر رفت.
* هواداران ذوبآهن در فاصله 10 دقیقه به پایان بازی درحال خروج ورزشگاه بودند.
* در زمانی که تیم ذوبآهن منتظر زدن ضربه آزاد بود، هواداران این تیم یک نارنجک به وسط زمین پرتاب کردند؛ این موضوع عاملی شد تا داور مسابقه به کنار زمین بیایید.
* درگیری بازیکنان ذوب با دیوار دفاعی استقلال، باعث دریافت دومین کارت زرد محمد نژادمهدی و اخراج این بازیکن شد.
* با اعلام پنالتی در دقایق پایانی به سود تیم فوتبال ذوبآهن، بازیکنان نیمکتنشین این تیم به شدت خوشحالی کردند و احسان بعیدی مدیر رسانهای این تیم خوشحالیاش تا میانه زمین ادامه داشت.
* هواداران ذوبآهن با روشن کردن چراغهای موبایل خود در زمان زدن پنالتی، ورزشگاه را ستاره باران کردند.
* دعا کردن رحمتی در زمان زدن پنالتی، باعث شد تا داور دیدار به او تذکر دهد.
* بازیکن استقلال بعد از به ثمر رسیدن پنالتی فورا توپ را به وسط زمین آورد تا بازی را آغاز کند.
* برخورد سنگ به سر بوحمدان باعث شکست سر این بازیکن شد ولی بلافاصله وارد زمین شد تا تیم 9 نفره بازی را ادامه ندهد.
* نشستن بوحمدان روی زمین اعتراض بازیکنان استقلال را به دنبال داشت و آنها احساس میکردند این بازیکن به دنبال تمارض است؛ این رفتار بازیکنان استقلال، نیمکنشینان ذوب را هم ناراحت کرد به طوری که محمدرضا حسینی میخواست داخل زمین شود ولی مدیر رسانهای این تیم اجازه نداد.
* هواداران ذوبآهن پس از پیروزی در این دیدار با بازیکنان این تیم به تشویق ایسلندی پرداختند؛ همچنین یک کبوتر سبز رنگ نیز در ورزشگاه به پرواز درآمد.
* هواداران ذوبآهن پس از این پیروزی همچنین علیه استقلال شعار سر دادند.
* سعید آذری مدیرعامل ذوبآهن هم به همراه بازیکنانش به سمت هواداران رفت و با آنها به خوشحالی پرداختند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.