تمرین عصر امروز استقلال با حضور ناگهانی جباری حال و هوای خاصی داشت.
به گزارش استقلال نیوز، تمرین عصر امروز (پنجشنبه) تیم استقلال از ساعت 18:30 در کمپ اختصاصی این باشگاه آغاز شد که مجتبی جباری برای نخستین بار در تمرین این تیم حاضر شد.
* حدود 200 هوادار در محل تمرین استقلال حضور داشتند.
* علیرضا منصوریان با تأخیر یک ساعته در تمرین امروز حاضر شد. او با مجتبی جباری جلسه داشت و در نهایت به همراه او به تمرین آمد.
* اعضای کادر فنی امروز لباسهای جدید خودشان را تحویل گرفته بودند. لباسهای آنها یکدست سفید بود.
* بهجز رابسون جانواریو که هنوز وضعیتش ادامه همکاریاش با استقلال مشخص نیست، دیگر بازیکنان در تمرین امروز حضور داشتند.
* در حالی که منصوریان هنوز به تمرین نیامده بود، هواداران حاضر با شعارهایی سرمربی تیم خود را تشویق میکردند.
* در اوایل تمرین، بازیکنان به سه گروه تقسیم شدند. سهرابیان و هاشمی در یک طرف زیر نظر علی چینی نرم دوی کردند، یعقوب کریمی، پژمان منتظری و هرایر مگویان در سمتی دیگر و گوگ و پادوانی نیز در یک بخش جدا، تمرینات خود را انجام دادند.
* پسر خاله سجاد شهباززاده از دنیا رفته است و سایر بازیکنان به همین خاطر به او تسلیت گفتند.
* زمانی که سایت باشگاه استقلال خبر پیوستن جباری را اعلام کرد، محل تمرین منفجر شد و هواداران به شدت خوشحالی کردند.
* در پایان تمرین، رحمتی به سمت جباری رفت و با او روبوسی کرد. این دو بازیکن یکدیگر را در آغوش گرفتند و رحمتی موضوعی را در گوش جباری گفت. رحمتی سپس با جباری به سمت هواداران رفت و دست او را بالا برد. هواداران نیز با شعار «سید، زیدان رو بردار و بیار» از آنها استقبال کردند.
* بعد از گفت و گوی کوتاه جباری با فریبا و اعضای کادر فنی استقلال وی به رختکن رفت و اعضای کادر فنی همگی همراه با نوازی در وسط زمین به صحبت پرداختند.
چه خبر خوشحال کننده ای
مجتبی