مراسم سالگرد رضا احدی در حالی برگزار شد که هیچ یک از اعضای هیات مدیره،کادر فنی و بازیکنان استقلال در این مراسم شرکت نکردند.
به گزارش استقلال نیوز، مراسم سالگرد رضا احدی امروز از ساعت 14 در قطعه نام آوران بهشت زهرا و در حضور گروهی از علاقمندان به آن زنده یاد برگزار شد.
نخستین مراسم سالگرد درگذشت رودی فولی ایران، در فضایی غریبانه برگزار شد و هیچ یک از مدیران،کادر فنی و یا بازیکنان استقلال در آن حضور نداشتند و کریم قربانی بازیگر طنز تلویزیون تنها چهره سرشناس حاضر در بهشت زهرا بود.
اتفاقی تلخ که نشان دهنده عدم توجه باشگاه استقلال به پیشکسوتان خود چه در زمان حیات و چه در وقت ممات است.
ماجرایی که در ماههای اخیر هم به انحا دیگر تکرار شده بود تا بیش از هر زمان دیگر نشان دهد خاک سرد است و آدمی فراموشکار!
این در حالی است که چندی پیش بازیکنان و کادر فنی استقلال برای افتتاح رستوران سرمربی این تیم سنگ تمام گذاشتند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.