مدافع تیم فوتبال استقلال(تاج) پس از فسخ قرارداد با این تیم از اقدام خود پشیمان شد.
به گزارش استقلال نیوز، محمودزاده رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ درخصوص شایعاتی پیرامون حضور مدافع استقلال در ساختمان فدراسیون می گوید که دانشگر ظهر امروز(دیروز) با حضور در سازمان لیگ، قراردادش را به صورت یک طرفه با استقلال فسخ کرده است.
اما با وجود رفتار غیرحرفه ای متقابل مدیران باشگاه(به علت فراهم کردن شرایط فسخ قرارداد بازیکن) و محمد دانشگر(فسخ قرارداد و بازگشت دوباره در کمتر از ساعتی به باشگاه برای ماندن مجدد!)، در صورت بسته شدن قرارداد جدید مشکلی بابت از بین رفتن سهمیه لیگ برتری جذب بازیکن تیم فوتبال تاج ایران وجود نخواهد داشت چون در اصل جا به جایی بازیکن بین تیمی صورت نگرفته است.
اما باید تذکر داد این رفتارهای آماتورگونه در این فوتبال به اصطلاح حرفه ای ما دیده می شود.
✍️ مهدی پریزاد
مطالب مرتبط:
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.