هنوز چند هفته از بردهای بو دار تیم دوم پایتخت نگذشته که روزنامه منتسب به این تیم انگار قهرمانی آسیا به کارنامه بی افتخار باشگاهشان اضافه شده آنقدر جشن سرور به پا کرده اند انگار نه انگار همچنان زیر پای استقلال له شده اند.
در روزهای که باند کثیف یک تیم از همه راه برایشان مسیر جوگیری هموار میکند یک روزنامه هواداری برای چندمین بار متوالی اختیار از کف داده و یاوه گویی هایش را به رخ همگان میکشد.
تیم شما اگر هوادار به ورزشگاه کشید آن هم فقط و فقط به لطف رایگان شدن ورزشگاه بود و بس"
نکند یادتان رفته در اوایل فصل با نتایج ضعیفتان" چه تعداد هوادار از بازی های شما دیدن میکرد؟ که البته شما مجبور شدید با ترفند خرید بلیط ها توسط یک خیر غیبی! هوادارانتان را به ورزشگاه بکشید!
کافیست به بازی ها ابتدای فصل تیمتان بنگرید جای که از هر دو بازی 3 بازی را تقدیم حریفان کردید.
البته منطق دو دوتا چهارتا واسه شما همچنان گنگ و نامفهوم است و انتظاری نیست که درک درستی از واقع اطراف داشته باشید.
از یک طرف واقعا باید به شما حق داد سالها در انتهای جدول دست و پا زدید حرص خوردید عذاب کشیده اید شاید این زیر پای استقلال رسیدن معجزه قرن باشد؟!
برای تیمی که آخرین جام قهرمانی اش را کاپیتان کریم باقری بر روی دستانش گرفته باور کنید این سومی کم از قهرمانی نیست.
ما اگر میدانستیم با دو برد با هزار اتفاق عجیب!و چند هفته ناکامی استقلال شما اینگونه ذوق مرگ میشوید در سال 4 بار جام ولایت برگزار میکردیم یا کمی از افتخاراتمان را به شما هدیه میدادیم.
راستی عزیزان سرتان را به جدول بندازید همچنان زیر پای استقلال تنفس میکنید امان از آن روزی که استقلال باز غوغا کند که این بار دیگر صفحه ریاست جمهوری در اینستاگرام هم به داد شما نمیرسد.
استقلال در این بازی بد بود و حقش باخت بود حتی اگر داور حقش را به پایمال کرده باشد.
ما مثل شما زمین و زمان را به هم پیوند نمیدهیم سرمان را بالا میگیریم و از اتفاقات درس میگیریم دل به فلان مسئول و فلان شخص نمیبندیم.
استقلال اگر بزرگی دارد و بزرگی آموخته از مکتب بزرگش سرچشمه میگرد؛ با دو بازی بد و نتیجه نا مناسب این بزرگی کوچک نخواهد شد.
هواداران استقلال هم به خوبی هوشیار هستند و وارد بازی باند کثیف یه عده نخواهند شد و به امید خدا با حضور 100 هزار نفری در بازی بعد سیلی محکمی به بدخواهنمان خواهیم زد.