استقلال تهران در یک بازی حساس شکست سنگینی مقابل نماینده امارات متحمل شد تا هوادارانش دیشب را به سختی صبح کنند.
به گزارش استقلال نیوز، استقلال تهران در شبی که چشم امید هوادارانش به غیرت بازیکنانش بود با تدبیر اشتباه کادرفنی و نبود بازیکن های اصلی شکست سنگینی مقابل العین امارات متحمل شد.
علی منصوریان در کنفرانس خبری پس از بازی با العین از هواداران استقلال عذرخواهی کرد و نبود چند بازیکن را دلیل اصلی این نتیجه اعلام کرد.
اما خود علی منصوریان هم می داند این نتیجه بیش از اینکه از نبود بازیکن های کلیدی شکل بگیرد از نداشتن تاکتیک درست برای مهار بازیکنان خلاق العین شکل گرفت.
بازیکنان العین و مربی با دانش این تیم به خوبی از سردرگمی استقلال در خط میانی بهره کافی بردند و این همان اشتباه مرگبار علی منصوریان بود.
فوتبال روز بدش را به تیم بزرگ استقلال و هوادارانش نشان داد و شاید این شکست آغاز یک پیروزی بزرگ باشد.
امروز دیگر علی منصوریان فهمید این تیم مشکلات زیادی دارد که شاید در لیگ ایران به خوبی دیده نشود اما در بازی های بزرگ نبود بازیکن های با کیفیت به خوبی حس می شود.
امروز دیگر علی منصوریان فهمید با واگذاری بزرگترین بخش تمرینی (بدنسازی) به یک آماتور همچون علی چینی نمی شود در آسیا کسب نتیجه کرد.
امروز دیگر علی منصوریان فهمید مصدومیت های پر تکرار بازیکنانش برگرفته از رفتار غلط خود در عدم انتخاب یک بدنساز حرفه ای است.
حال باید قبول کرد استقلال بیش از 2 بازیکن برای ترمیم نقاط ضعفش نیاز دارد و دیگر با واژه قشنگ نمی شود هوادار را راضی به خانه فرستاد.
کادر فنی استقلال باید همین امروز ترمیم شود این کمترین خواسته هواداران تیم بزرگ استقلال است. آنها نیاز تیم را تمرین دهنده بزرگ خارجی و دستیاران با دانش خارجی می دانند نه علی چینی و محمد خرمگاه که مدیرت یک تیم محلی را هم برعهده نداشته اند.
دوران رفیق بازی تمام شد و باید همین امروز نقاط ضعف استقلال را پوشش داد.
سید مهدی رحمتی در باخت دیشب استقلال شاید نقش اصلی را برعهده نداشت اما به عنوان کاپیتان استقلال در این شکست کم اشتباه نبود!
در جایی که بازیکنان جوان استقلال روحیه کافی مبارزه طلبی نداشتند سید مهدی رحمتی به عنوان کاپیتان باید روحیه را به تیم تزریق می کرد نه اینکه با داد و فریاد مکرر بر سر بازیکنان جوان آشفتگی تیم را چند برابر کند.
او هم باید بدانند در نقش کاپیتان تیم بزرگ استقلال وظایف سنگینی برعهده دارد و اشتباهات او استارت اولیه شکست استقلال خواهد شد.
و حرف آخر..
بعد پایان سوت بازی یه عده وطن فروش که تکلیفشان همیشه مشخص بوده و منش و اخلاقشان را همگان به خوبی می شناسند آنها دیشب بعد هفته ها و ماهها چهره کثیف خود را نمایان کردند اما بهتر است بدانند این فوتبال روز بدش را به زودی به آنها هم نشان خواهد داد همانطور که با تیم های قشقایی و فتح و الغرافه این چرخ گردان به باشگاه بی افتخارشان رسید.
اما خبرگزاری های تسنیم، فارس، رجا نیوز که خط فکری اصولگرایان کشور را برعهده دارند پس از شکست استقلال آنچنان ذوق مرگ شده که گویا نماینده اسرائیل در مقابل نماینده کشورمان شکست خورده است.
آنها بزرگترین و کثیف ترین اقدام تاریخ رسانه های اسلامی را برعهده گرفتند و استقلال بزرگ و هواداران بی شمارش را فقط به دلیل حمایت کادر فنی این تیم از رئیس جمهور وقت مورد اهانت قرار دادند.
ننگ بر شما که وجدانتان را به علایق سیاسی خود فروخته و تندروی های همیشگی خود را نمایان کردید.
این استقلال به کوری چشم دشمنان دوباره می ایستد و دوباره برای شادی هوادارانش می جنگد.
زندگی ادامه دارد آسمان همچنان آبی است..